divendres, 22 de febrer del 2013

EXEMPLE D´INTERPRETAÇIO



Carta de la Restauració de la Generalitat el 1977.

                         
                  
                          29/09/1977-00:00-Restabliment de la Generalitat de Catalunya

En aquest sentit es destacable la quadratura de Mart amb Plutó com aspecte o determinació que destaca d´entrada. Aspecte duríssim i que exigeix, esforç, determinació férrea i perque no dir-ho, certa obssesió per la supervivència ....,cosa per altre banda certa, donç es una determinació de conflicte, i on certament i ha una amenaça per la supervivència. El Sol a Balança confereix una bona capacitat de pacte, encara que amb l´aspecte amb Júpiter, l´excès d´optimisme, conflictes e interferèncias judicials, o certa dubte i mala sort per escollir el moment oportu a nivell estratégic, també es evident.
En quansevol cas el propósit no està en descriure la carta natal sino mes aviat les progressions i tránsits a la que es veu sotmessa aquesta, de manera de poder determinar quin pot ser el caràcter i el signe del futur.

                            

                                               Carta Progressada al 2013

Si observem les progressions per 2012, i repeteixo, sense considerar les casas ja que no tenim clar l´hora d´inici i en conseqüéncia  de referència, Observem.
-Com el Sol progressat arriba l´any  2012 a la conjunció amb l´Urá natal, planeta rupturista, rebel i propens als canvis.
-Com la lluna progressada aspecta al planeta Urá natal i l´activa.
-Com la lluna progressada a Lleo activa també la conjunció natal de Lluna-Quiró, aspecte un tant punyent, i Mart progressat també activa aquest aspecte.
Com significador del poble, aixos marca irritabilitat i malestar d´algú amb el poble o del poble amb algú.

TRANSITS PER 2012-13

Amb motiu de l´immensa manifestació del 11-09-2012, trobem un transit de Saturn a la casa del Nodo Nord , la que marca l´orientació cap el futur.
Una conjunció de Mart amb l´ Urà de la carta, que fa activar.aquest ultim i el seu carácter rebel i revindicatiu.

FUTUR PROPER

-Saturn en transit per Escorpi des d´Octubre de 2012 efectuará conjunció amb l´Urá de la carta i simultáneament al Sol progressat, al voltant de la primavera de 2013 i en conseqüencia afectant tot el periode compres entre Decembre de 2012 i Decembre de 2013
-Entre Juliol de 2014 i Gener de 2018 Plutó en transit fará oposició al Mart de la Carta.
-Urà en transit entre Juny de 2013 i Maig de 2015 efectúa una conjunció amb el Nodo Sud, (amb el significat de tancar una etapa), i en conseqüencia activa el Nodo Nord que es troba conjunt al planeta Plutó.
-Neptú en transit a Peixos anira fent trígon amb Júpiter, entre Gener de 2013 i Gener de 2016, i amb Mart entre 2017 i 2019,
-Neptú alhora  fará oposició amb el Venus de la carta entre 2014 i 2017, i quadrará amb el Neptú de la carta natal entre 2017 i 2020.

CONCLUSIONS

En base d´aquestes informacións tot sembla indicar un gran moviment en un futur proper, especialment entre 2013 i 2014 arribant-se a un punt de no retorn i de ruptura absoluta a partir d´aquestes dades, per posteriorment entrar en un proces de dur regateig  i que posará en joc amb l´oposició a Venus, un intent de empobrir el pais, devant del que, per altre banda, amb els bons aspectes de Mart amb Neptú es aconsellable actuar amb fermesa i subtilitat alhora  , en defensa dels propis interesos.

Tot aixos clar està, es només una primera aproximació interpretativa arran del que es desprent d´aquesta carta, que sembla pot deixar de ser operativa en el moment en que sigui constituida una repùblica Catalana.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada