divendres, 15 de març del 2013

EL O DE ARIES



         0 DE ARIES 2013

Observem la carta del 0 d´ Aries per Barcelona el dia 20 de Mars per l´any 2013. A títol quelcom mes que anecdòtic, es necessari assenyalar que Barcelona es troba situada en el paral.lel de la línea de Paris, no tan sols Barcelona es clar, sinó també Montserrat per exemple. Es considera que aquesta línea de longitud es troba en sintonía amb l´energía femenina de la Verge, i altres autors la vinculen amb l´energía de Maria Magdalena.



Em provoca una sensacio de curiositat el veure aquesta carta, ja que no és habitual trobar que de forma exacte i per  tant amb la máxima força, un planeta estigui conjunt al Ascendent de la carta. Quan valorem en astrología el significat d´un planeta en qüestions d´astrología mundial, tenim la referència de que la Lluna es un significador del “poble”, la gent comú i aquesta Lluna es troba en bona sintonía amb algùns  planetes, però en áspecte tens amb Mart, lo que inclina al poble a mostrar-se agressiu  i descontent…, aquest es un áspecte  Universal no obstant, i que sembla que a Barcelona agafa una força especial.. Afortunadamen no es Barcelona l´area a on  aixi major risc de esdeveniments perillossos.



Si la carta d´aquesta efemerides l´aixequem a una latitud mes al  nord ens trobem que el planeta Plutó  es  situa angular a la casa VII, i aquesta posicio fa més probable que a la zona mes al nord que al  paral.lel de Barçelona i la costa mediterrania es donin sucessos perillossos com atentants per exemple, cosa en la que esper-ho no obstant equivocarme.

Les dades que arran d´aquesta carta semblan definir-se com a conflictives, son les següents.  El 26 i 27 de Mars , entre el 23 i 27 de Juny, i el 1 o 2 de Gener del 2014. Quedin les dades i constancia per escrit.

Aquesta linia a on Plutó es mante angular pasa tambe per Holanda, el est de Anglaterre, Islandia, Córcega, Sicilia Libia, Chad, Congo, Zambia.., es per tant una llista llarga a on la posibilitat de conflicte es presenta com bastant posible... 










En realitat sembla significar-se un aconteixement altament rel.levant, impactant i amb cert caire violent que te per protagoniste a les zones per on Plutó  es angular com Paris per exemple.


Hi a aspectes interesants que activan la creativitat i una canalització emocional, altruista e imaginativa, i certs recoltzaments significatius a nivell extern. La primavera comporta aquest any natural un desig de canvi profund i radical com  poques vegades es pot veure pero que corre el risc de quedarse amb molt soroll i poques coses concretas, i donat        l ´áspecte dificil entre Mercuri-Neptú i Jupiter, carregat de demagogia e intencions i actuacions poc claras.



Per la latitud de  la ciutat de Barcelona i per extensio la majoria de Catalunya ja que per latitud i longitud parlariam d´un grafic molt similar no obstant, sembla que s´espressa un enfrontament que es pot entendre en el  ambit sobiranista  i en l´enfrontament entre les institucions catalanes i l´administraçio de l´estat Espanyol com d´una magnitud molt intensa i amb escasa voluntat d´enteniment.

No hi a dubte que veien com es presenta aquesta primavera del 2013 a nivell astrologic, el minim que pot dir-se es que “La primavera la sang altera”…



En termes generals la tensio entre els poders factics i  oligarquics i  las  formes renovadores i alternatives seran aquest any mes evidents que mai, i encara que hi a un gran risc i probabilitat de actuar amb precipitacio i amb  inmaduresa tant per part del poder, al ser refrectari  als canvis, com per part de la  contestacio a aquest, amb poca capacitat de anar al fons de las questions i certa precipitacio, si aquest any semble que es posseran las cartes sobre la taula i es detectaran les disfuncions del sistema i les possibles alternatives.

Seran les dades properas als equinocis de cada estacio a on notarem els efectes de la tensio i la energia renovadora que ens porta aquesta  carta, significadora de l´ any natural 2013 que representa la renovacio de la vida de la primavera.

ADMINISTRADOR




1 comentari:

  1. Tensió sí, però renovadora? De moment la cosa no sembla anar per aquí.

    Ara bé, estic gratament sorpresa de la calma amb que s'està esdevenient el procés seccessionista de Catalunya, tenint en compte la gravetat de la situació que aclapara a una gran part de la població. I, certament, aquest procés sembla ser l'únic que, en tot el conjunt d'Espanya, dóna alguna esperança a la gent de que les coses milloraran. Tota la resta és prostració, fatalisme i anestèsia (excepte per atacar Catalunya... serà enveja?). Potser sí, que hi ha una tensió renovadora...

    ResponElimina